Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Skolen vår > Om Olav Duun vgs

Om Olav Duun vgs

Velkommen til Olav Duun videregående skole
forside2.jpg

Olav Duun videregående skole er et senter for videregående opplæring i Midtre Namdal. Vi tilbyr 10 av 13 utdanningsprogram og er en skole med ca. 770 ordinære og 250 voksne elever.

Olav Duun videregående skole har en utviklingsplan for 2015-2019 som beskriver våre mål og verdier. Planen kan du lese her.

Skolen arbeider målbevisst og kontinuerlig med skoleutvikling, for at alle elever med ulike forutsetninger skal få et så godt tilbud som mulig. Skal vi lykkes med våre ambisjoner er vi avhengig av et godt samarbeid med deg og dine foresatte.

Det er viktig at vi har et godt skolemiljø som skaper trygge, trivelige og inspirerende rammer for læring. Vi ønsker en skole fri for mobbing, der elevene tar vare på hverandre og engasjerer seg aktivt for et fint og inkluderende fellesskap. Skolen har egne kjøreregler for orden og atferd, og vi må nevne at reglene innebærer en tobakksfri skole.

Skolen er stor, og for å skape nære og trygge relasjoner har vi organisert oss i seks ulike team med hver sin lokale studieleder. Studielederen og kontaktlæreren er din og dine medelevers nærmeste støtte i det daglige. I tillegg kan du ta opp saker med både elevrådet og skolens rektor.

Vi vil gjøre vårt beste for å skape et godt og aktivt læringsmiljø, og arbeider målrettet for å legge til rette læringsprosessen for den enkelte. Du må være forberedt på et skoleår med mye ny kunnskap og hardt arbeid. Gjør du ditt beste så kommer resultatene.

Skoleanlegget er under omfattende utbygging og rehabilitering, og vi får stadig bedre og hyggeligere omgivelser. Vi håper dere finner dere vel til rette, og også benytter dere av tilbudet på kantina og de faglige og sosiale mulighetene i øvrige fellesarealer.

Namsos er en fin skoleby med mange hybelboende elever og studenter. Nå kan du få treffe mange av dem, og vi håper du finner både gamle og nye venner.

Vi ser fram til å bli kjent med deg, og ønsker deg velkommen og lykke til med skoleåret.