Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Elevsider > Skolestart 2016 > Informasjon Studiespesialisering og vg3 påbygning

Informasjon Studiespesialisering og vg3 påbygning

Velkommen til oss!

I år begynner det 75 nye elever på Vg1 studiespesialisering fordelt på tre klasser.

På Vg2 og Vg3 er det også tre parallelle klasser, til sammen ca. 140 elever. På Vg3 allmennfaglig påbygning får vi 77 nye elever og for første gang tre klasser. Den ene av påbyggklassene vil bestå av elever fra media og kommunikasjon i tillegg til allmennfaglig påbygging.

Når vi begynner på nytt skoleår er det mange ukjente ansikter å forholde seg til, både for elever og lærere. Vi ønsker at nye elever skal bli godt kjent med hverandre og med lærerne sine. I innskolingsperioden pleier vi derfor å dra på tur i nærområdet, og det satser vi på å få til i år også. Det er viktig at du har uteklær- og sko tilgjengelig fra skolestart, samt annet relevant turutstyr. Læremidler som bøker og pc vil du få utdelt ved skolestart.

Hvis du har spørsmål angående skolen og skolestart, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ønsker gamle og nye elever velkommen til et givende skoleår!

Hilsen lærerne ved programområde for studiespesialisering og allmennfaglig påbygning.

Johan Ludvik Lund
Studieleder