Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Elevsider > Skolestart 2016 > Informasjon Teknikk- og industriell produksjon

Informasjon Teknikk- og industriell produksjon

Informasjon om  verneutstyr og arbeidstøy for elever som skal gå teknikk- og industriell produksjon

Skolen kjøper inn verneutstyr til elevene når de starter på vg1. Elevene får utstyret, og det skal brukes på vg1 og vg2.
Det forventes vanlig slitasje på verneutstyret.  Eleven må erstatte utstyret dersom han/ hun roter det bort eller på andre måter ødelegger det.
KJØP AV ARBEIDSTØY
Elevene må kjøpe arbeidstøy. Elevene vil ved oppstart få en oversikt over hvilket arbeidstøy som kreves på verkstedet. Skolen vil forhandle fram en god innkjøpspris hos bedrift i Namsos.
Elevene får utstyrsstipend, dette kan de søke om umiddelbart når de har sagt ja til skoleplassen. Utstyrstipendet 2016/2017: Kr 2195.

BRUK AV ARBEIDSTØY OG VERNEUTSTYR

Eleven vil i starten av skoleåret få en grundig opplæring i bruk av klær og annet verneutstyr på verkstedet. Det forventes at eleven stiller med riktig utstyr på verkstedet. Elever som ikke bruker pålagte klær/verneutstyr på verkstedet vil bli bortvist.

VASK OG VEDLIKEHOLD AV UTSTYR

Det forventes at arbeidsklærne er rene og etter forskriftene når elevene møter på verkstedet. Når arbeidsklærne har behov for vask må eleven ta med klærne hjem og vaske dem.
I tillegg vil vi at alle tar med seg klærne hjem til vask til følgende tidspunkter:
·         Høstferie
·         Juleferie
·         Påskeferie
·         Før eksamen (vg2)

Elevene er selv ansvarlige for personlig verneutstyr, arbeidsklær og verktøy.  Blir noe skadet eller kommer bort, må eleven erstatte dette snarest.

Velkommen til oss!