Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Elevsider > Skolestart 2016 > Informasjon Musikk, dans og drama

Informasjon Musikk, dans og drama

Velkommen som elev på Musikk, dans og drama.
Gratulerer med elevplass!
På VG1 blir det i år en klasse med 25 musikk-elever og 5 danse-elever. De fleste timene skal dere ha sammen, men noen timer i uka er dere delt.
På MDD legger vi stor vekt på det sosiale miljøet. Vi ønsker å skape gode, trygge læringsarenaer hvor dere får utfolde dere og vokse. Uansett er det dere elever som har størst ansvar for å skape godt miljø dere imellom, og der håper vi du blir en viktig bidragsyter. Vi som jobber på MDD, legger til rette for sosial aktivitet og som en del av dette drar vi på tur i starten av hvert skoleår. Vi har erfaring med at vi blir fort kjent på den måten. I år kommer denne turen i andre skoleuke, nemlig 22.-23.august. Da reiser vi til Langvassheimen i Namdalseid kommune, og overnatter der ei natt.  Det er derfor viktig at du som skal bo på hybel tar med nødvendig utstyr hjemmefra. Du trenger sovepose, gode sko og klær som passer til været. Vi blir mye utendørs. Hvis du vil, kan du ta med telt, men det er soveplasser inne også.
Hvis det er noe du lurer på, eller vil fortelle om i forkant, kan du ta kontakt med studieleder før skolestart eller kontaktlærer på første skoledag.
Vi møtes i amfiet kl. 09.15 tirsdag 16.august. Dere trenger ikke å ta med noe utstyr første skoledag.
Velkommen som elev på Musikk, dans og drama! Vi gleder oss til å bli kjent med deg! Og til dere vi kjenner fra før; det skal bli fint å møte dere igjen!

Med hilsen oss på MDD,
v/ studieleder Trine Fagerhaug