Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Elevsider > Skolestart 2017 > Informasjon Medier og kommunikasjon

Informasjon Medier og kommunikasjon

Velkommen til Medier og kommunikasjon!

Tirsdag 16.august møtes vi til et nytt og spennende skoleår!

Mange er nye elever på Medier og kommunikasjon, mens andre har gått her før. På Vg1 starter 30 nye elever, på Vg2 12 elever og på Vg3 starter 6 elever sammen med andre elever fra forskjellige yrkesfagklasser. Alle tre klassene vil ha tilhold på MK (i 2.etg i R -bygg).

For Vg1 vil de første to ukene vil gå med til innskoling. Det vil si å bli kjent med skolen, andre elever på Medier og kommunikasjon, lærerne (både fellesfag- og programfaglærere), lover og regler, medieutstyr, samt å komme i gang med fagene.

Som del av innskolinga vil vi også i år gå til Sætertun (O-gruppas hytte i bymarka i Namsos). Vg1 går opp onsdag 17.august (2.skoledag) og overnatter til torsdag, mens elevene i Vg2 og Vg3 kommer torsdag og arrangerer natursti for alle media-elevene.

NB! Til hybelboere i Vg1:
Ta med hjemmefra det du trenger til overnattingsturen; sovepose, varme klær og fottøy som passer til en tur i naturen.
Vi vil informere mer om overnattingsturen på første skoledag.

Detaljert informasjon om skolestart/oppmøte, tidspunkt og sted, finner du under Skolestart 2016 på ODVS sin hjemmeside og under fanen Elevsider, eller klikk denne linken Skolestart

Da gjenstår bare å ønske dere alle velkommen!

Ta gjerne kontakt om du/dere lurer på noe:

Vg1 kontaktlærere:
Håvard Angelo                                 Bodil Hansen
Tlf.: 909 26 803                                 Tlf.: 473 32 244

Vg2 kontaktlærer:                          Vg3 kontaktlærer:
Gro Hoffmann                                 Ida Skaret
Tlf.: 480 27 127                                 416 56 050

Studieleder:
Trine Fagerhaug, 906 13 485

Vennlig hilsen oss på MK.