Du er her:  Skip Navigation LinksOlav Duun VGS > Elevsider > Skoleskyss

Skoleskyss

Les mer om skoleskyss på ny nettside http://177nordtrondelag.no/skoleskyss/

Nord-Trøndelag fylkeskommune, Avdeling for kultur og regional utvikling er ansvarlig for, og planlegger hele skyssordningen for elevene ved alle videregående skoler i Nord-Trøndelag.

Olav Duun videregående har skoledag mellom kl. 0800 og 1530 alle hverdager. Skyssordningen ved for vår skole er planlagt ut fra disse tidspunktene.

Så langt det er kapasitet på bussene kan elevene, med noen få unntak, fritt velge buss til og fra skolen utover ordinære avganger som er lagt opp etter start og slutt på skoledagen.

Elever som velger andre tidspunkt for reise til og fra skolen enn de som er satt opp for skoledagens start og slutt, kan oppleve å bli henvist til en annen bussavgang når bussene er fulle.